Szállítási információk

Szállítási Információk

Választható szállítási opciók webáruházunkban:

posta_mpl-1024x512-1.jpeg

Házhoz szállítás

A megrendelt termékeket az Ön által megadott magyarországi Szállítási címre az MPL közreműködésével szállíttatjuk ki.

Házhozszállítás kérésekor az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltűntetésre került, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltűnteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Várható szállítási idő:
1-4 munkanap
Dorko termékek esetében 3-5 munkanap

Szállítási költség: 1.370 Ft
Utánvét díja: 490 Ft

25.000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás INGYENES!

PostaPont-logo.jpeg

Postán maradó vagy Posta Pont

A megrendelt termékeket az Ön által megadott magyarországi Postára vagy Posta Pontra az MPL közreműködésével szállíttatjuk ki.

Postán Maradóként vagy PostaPontra kért küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely maximum 10 munkanap lehet. PostaPontok listája

Csomagautomatára kért küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.

Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a címzett SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (maximum 10 munkanap áll rendelkezésére). Csomagautomaták listája

Várható szállítási idő:
1-4 munkanap
Dorko termékek esetében 3-5 munkanap

Szállítási költség: 1.100 Ft
Utánvét díja: 490 Ft

25.000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás INGYENES!

Mikor kapom meg a rendelt terméket, mennyi a szállítási idő?

A rendelésed visszaigazolása után a raktáron lévő termékeket azonnal tudjuk csomagolni és szállításra is kerülnek (ezek mellett a termékek mellett nem látható “várható érkezési idő”), tehát a fent megjelölt időintervallummal tudsz számolni.

Viszont azoknál a termékeknél, amiből nincsen raktáron, feltüntetjük a “várható érkezés időpontját”!
Ebben az esetben ezzel az időponttal tudsz kalkulálni.  🙂


Megrendelés Menete

Fizetési Információk